17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Borsetă cu 12.700 de euro și 7.500 de lei, uitată într-un taxi. Șoferul mașinii a găsit-o și a predat-o păgubitului

- Advertisement -

Un bărbat de 97 de ani, din comuna Șopârlița, a pierdut joi, 20 octombrie, o borsetă cu mai mulțu bani în ea, respectiv 12.700 de euro și 7.500 de lei, dar și actele proprii, într-un taxi, pe raza municipiului Slatina, iar șoferul a găsit bunul și i-a sesizat pe polițiști.

Proprietarul a fost găsit repede, iar la scurt timp a intrat în posesia banilor și documentelor pierdute.

„Astăzi, 20 octombrie, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, pe bancheta din spate a autoturismului pe care îl folosește în regim de taxi, a găsit o borsetă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat proprietarul borsetei, respectiv un bărbat, în vârstă de 97 de ani, din comuna Șopârlița, căruia i-au restituit bunul ce conținea 12.700 de euro, 7.500 de lei și documente personale. Proprietarul a apreciat gestul bărbatului, în vârstă de 31 ani, din municipiul Slatina, care a găsit bunul și l-a predat autorităților, transmițându-i acestuia mulțumiri”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oameniii legii amintesc oltenilor că însușirea unui bun găsit sau ajuns din eroare în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților sau celui care l-a pierdut, în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

„Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul polițiștilor”, au adăugat reprezentanții Poliției.

Sursă foto: Internet (Prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți