13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Grav accident de circulație pe DN 64, la Fălcoiu. Patru răniți în urma unui impact violent între două autoturisme

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave duminică seara, în jurul orei 20:10, pe Drumul Național (DN) 64, în afara localității Fălcoiu. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma coliziunii dintre acestea patru persoane au fost rănite și au necesitat acordarea primului ajutor. Pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, la fața locului s-au deplasat, după un apel la numărul de urgență 112, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, conduse de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Prundeni, județul Vâlcea, și un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt. În urma evenimentului, cei doi conducători auto și alte două persoane, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului rutier ar fi șoferul vâlcean, care nu ar fi adaptat viteza autoturismului la condițiile de drum și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu mașina la volanul căreia se afla tânărul din Dobrosloveni.

Ambii conducători auto implicați în eveniment au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți