12.3 C
Slatina
luni,5 iunie,2023
spot_img
No menu items!

Latest Posts

700 locuri disponibile pentru școlile militare de subofițeri. Jandarmeria Olt recrutează candidați

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt anunță că a început să recruteze candidați pentru participarea la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, sesiunea octombrie – decembrie 2022. Sunt 700 locuri disponibile pentru școlile militare de subofițeri, iar Jandarmeria Olt a demarat procedura de recrutare a tinerilor olteni care vor să participe la concursul de admitere în Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani și „Petru Rareș” din Fălticeni.

Cererile de înscriere la concursul de admitere la şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne (Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni) se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit exclusiv în format electronic pe adresa: contact@jandarmeriaolt.ro, până la data de 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Termenul limită de depunere a dosarului de cei interesați este data de 17 noiembrie, iar oltenii pot să le depună inclusiv sâmbăta și duminica.

„Pentru informații cu privire la condițiile și criteriile de recrutare, precum și tematica, bibliografia și probele de concurs, vă invităm să accesați: http://www.jandarmeriaolt.ro/admitere.htm. Dosarul de recrutare pentru admiterea în unitățile de învățământ postliceale ale MAI, se depune de către candidat la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt (Adresă: Strada Cazărmii, nr. 40, municipiul Slatina, județul Olt) până la data de 17 noiembrie 2022, între orele 09:00 – 11:00 și 13:00 – 15:00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică”, arată reprezentanții IJJ Olt.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.