7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat de 66 de ani a murit după ce a căzut în Cimitirul Strehareți din Slatina. Repara un monument funerar

- Advertisement -

Un bărbat de 66 de ani, din municipiul Slatina, și-a pierdut viața, marți dimineață, în timp ce reabilita un monument funerar din Cimitirul Strehareți, din localitate. Acesta ar fi căzut de pe o scară, în timp ce se afla în incinta cimitirului, polițiștii fiind sesizați să intervină la fața locului printr-un apel la numărul de urgență 112, efectuat în jurul orei 09:30.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Slatina și un echipaj SMURD, în vederea acordării primului ajutor. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce efectua lucrări de reabilitare a unui monument funerar, ar fi căzut de pe o scară. În urma evenimentului, bărbatul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursă foto: Arhivă (prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți