10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier în afara comunei Vădastrița. Un pieton, lovit mortal de un autoturism

- Advertisement -

Accident de circulație grav, marți seara, în jurul orei 19:20, pe Drumul Județean 544, în afara localității Vădăstrița. Un pieton a fost lovit mortal de o mașină, pentru cercetări la fața locului, în urma unui apel la numărul de urgență 112, deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Obârșia, și un pieton, în vârstă de 70 de ani, din comuna Vădăstrița. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, pietonul, care era un bărbat, a fost acroșat de autoturim în timp ce se deplasa pe drum, în aceeași direcție de mers.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți