10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Academia de Fotbal „Răzvan Raț” a câștigat turneul Football Cup Barcelona

- Advertisement -

Academia de Fotbal Răzvan Raț din Slatina a participat, cu grupa de copii născuți în anul 2012, la Turneul Internațional „Football Cup Barcelona” – Spania. Turneul s-a desfășurat în perioada 21-24 octombrie 2022, pe excelenta bază sportivă din Salou, la care au participat echipe din numeroase state precum: Anglia, Irlanda, Spania, USA, Brazilia și România.

Cu această ocazie, copiii Academiei de fotbal Răzvan Raț au întâlnit echipe din Anglia, Irlanda și Spania, terminând grupa, cu maximul de 15 puncte, având 5 victorii, marcând 48 de goluri și primind doar 3.

În finala turneului, Academia Răzvan Raț a întâlnit o echipă din Spania, de care a trecut cu scorul de 3-2, câștigând turneul de o manieră debordantă.

Odată cu obținerea trofeului, slătinenii au obținut și titlul de cel mai bun jucător al turneului, care a fost acordat jucătorului Erik Marcu, iar Andres Deaconu a fost declarat cel mai bun portar al turneului.
Academia Răzvan Raț Slatina a făcut cinste orașului Slatina și l-a reprezentat, cu onoare, stabilind totodată relații de colaborare cu echipe din alte țări, care se vor concretiza, în acțiuni pe plan sportiv, în viitor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți