3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei noi cursuri pentru șomeri, organizate luna viitoare de AJOFM Olt

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt și-a propus ca, în luna noiembrie, să organizeze trei programe de formare profesională pentru 42 de persoane din județ aflate în căutarea unui loc de muncă. Se caută, printre alții, cofetari și frizeri.

„Principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri sunt cofetar, frizer și competențe digitale. Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, transmit reprezentanții instituției.

Pentru detalii suplimentare, cei interesaţi de unul dintre cele trei cursuri se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul pe strada Prelungirea Crișan, nr. 2, sau la numărul de telefon 0249.438.595.

Sursă foto: Facebook (Imagine reprezentativă)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți