8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Scornicești, depistat la volan în stare avansată de ebrietate. Polițiștii rutieri l-au oprit în trafic la Jitaru

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau, vineri după-amiaza, în jurul orei 17:50, activități specifice pe Drumul Național 65 – European 574, în afara satului Jitaru al orașului Scornicești, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Scornicești. Conducătorul auto era la volan într-o stare avansată de ebrietate, rezultatul în urma testării de oamenii legii cu aparatul alcooltest fiind de peste un miligram pe litru (mg/l) alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii rutieri l-au testat pe șofer după ce au constatat că emana halenă alcoolică.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a spus Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii au întocmit pe numele conducătorului auto dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate în această cauză.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți