11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Hoț din Slatina, prins de jandarmi după ce a furat cinci sticle de băuturi alcoolice dintr-un supermarket

- Advertisement -

Dacă în seara zilei de 26 octombrie a părăsit un magazin din Slatina fără să achite produsele pe care le avea într-un coș metalic și unul din plastic, în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 09:00, după ce a făcut același lucru nu a mai scăpat. Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au reușit să-l identifice în zona cartierului Steaua din municipiul Slatina, după ce a luat cinci sticle de băuturi alcoolice din supermarketul LIDL, nu le-a plătit și a fugit. Este vorba de un slătinean de 49 de ani.

„Echipajul de jandarmerie a procedat la interceptarea și legitimarea acestuia, precum și la controlul corporal și al bagajelor. În rucsacul său au fost găsite 5 sticle de băuturi alcoolice fără a prezenta dovada provenienței acestora. Bărbatul, cu domiciliul in Slatina, în vârstă de 49 de ani, a declarat faptul că sticlele cu băutură au fost sustrase în această dimineață dintr-un magazin din apropiere. Colegii noștri s-au deplasat la magazinul indicat și au solicitat lucrătorilor să permită vizionarea înregistrărilor. Imaginile camerelor de supraveghere surprind cum bărbatul părăsește magazinul cu produsele fără să le achite. Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Slatina au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost predate polițiștilor în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Simona Floricel, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Jandarmii au reușit să-l prindă pe hoțul din Slatina, după ce aceștia au intrat în posesia unei fotografii cu el de la reprezentanții unuia dintre cele două supermarketuri Kaufland de unde acesta furase miercuri seara alte produse într-un coș metalic și un altul de plastic.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți