14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 20 de persoane evacuate dintr-un bloc de pe strada Drăgănești din Slatina. A luat foc tabloul electric al unui apartament

- Advertisement -

Incendiul care a izbucnit la tabloul electric al unui apartament dintr-o scară a unui bloc de pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, a făcut ca peste 20 de persoane să fie evacuate în afara acesteia pentru a nu fi în pericol.

Echipaje de pompieri de la Detașamentul Slatina al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt sunt cele care au intervenit la fața locului, proprietara apartamentului suferind atac de panică și necesitând transportul la spital.

„Este vorba de un incendiu de tablou electric, cu degajare de fum pe casa scării, într-un bloc de pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina. Incendiul a fost lichidat rapid. Preventiv s-au evacuat 21 de persoane. Proprietara apartamentului, în vârstă de 73 de ani, cu atac de panică, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. Cele persoane nu necesită îngrijiri medicale”, a declarat Alin Basășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Sursă foto: Arhivă (prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți