4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șofer depistat cu viteză excesivă pe Drumul Expres, în dreptul comunei Slătioara. Conducea autoturismul cu peste 200 de kilometri la oră

- Advertisement -

Un conducător auto a fost amendat cu aproape 3.000 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru următoarele patru luni, după ce în seara zilei de vineri a fost depistat cu viteză excesivă pe Drumul Expres (DEx) 12 Craiova – Slatina – Pitești, în dreptul comunei Slătioara. A apăsat prea tare pedala de accelerație încât aparatul radar al unui echipaj de Poliție Rutieră din zonă l-a depistat cu peste 200 de kilometri la oră (km/h), deși limita legală de viteză era de doar 120 km/h.

Concret, șoferul, care este un tânăr dintr-o localitate gorjeană, conducea autoturismul cu 222 km/h.

„La data de 28 octombrie 2022, în jurul orei 20:15, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, în afara localității Slătioara, un autoturism, ce circula cu viteza de 222 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Ionești, județul Gorj”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai spune că bărbatul a fost amendat cu 2.900 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți