15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Șofer rănit în urma coliziunii dintre un autoturism și un TIR la intersecția DJ 542 cu VO 6G Caracal

- Advertisement -

Un bărbat de 66 de ani, originar din dâmbovița, a fost victima unui accident de circulație produs duminică după-amiază, în jurul orei 13:50, la intersecţia Drumului Județean (DJ) 542 cu Varianta Ocolitoare a municipiului Caracal (VO 6G). Acesta a fost transportat la spital în urma coliziunii dintre un autoturism și un TIR, pentru cercetări la fața locului deplasându-se, în urma unui apel la 112, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din orașul Titu, județul Dâmbovița, și un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, evenimentul rutier s-a produs după ce autoturismul nu ar fi acordat prioritate TIR-ului, care a lovit mașina, ajungând într-un șanț de pe marginea drumului.

Ambii conducători auto au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți