3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bălșean de 32 de ani, diagnosticat cu handicap accentuat, căutat de polițiști după ce a dispărut la început de săptămână

- Advertisement -

UPDATE: Bărbatul a fost identificat în municipiul București. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii olteni caută un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din orașul Balș, cae la începutul acestei săptămâni a plecat de acasă și până acum nu s-a întors.

Mama tânărului, care potrivit unor surse este diagnosticat cu handicap accentuat, a anunțat dispariția acestuia la Poliție în seara zilei de 1 noiembrie.

„La data de 1 noiembrie, în jurul orei 17:30, polițiștii Poliției orașului Balș au fost sesizați de o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că, în data de 31 octombrie, în jurul orei 12:00, fiul său Iulian Marian Măceșanu, în vârstă de 32 de ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Nu este pentru prima dată când bărbatul ce are handicap accentuat a plecat de acasă, surse din Poliție spunând că acesta a fost găsit odată în municipiul București.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,85 metri, constituție atletică, păr blond, cu început de chelie în partea din față, ochi căprui, iar ca semn particular acesta are o cicatrice la obrazul drept.

La momentul plecării, Iulian purta o bluză de trening de culoare gri cu dungi negre, pantaloni de trening de culoare gri, pantofi sport de culoare negru cu alb, iar pe cap purta o șapcă neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bălșeanului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți