10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un pieton care mergea pe lângă o trotinetă electrică, lovit pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din zona Kaufland

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave pe bulevardul Nicolae Titulescu, pe trecerea de pietoni din zona supermarketului Kaufland. Un bărbat de 70 de ani, din municipiul Slatina, care se mergea pe lângă o trotinetă electrică și era angajat regulamentar în traversarea părții carosabile, a fost lovit în plin de un autoturism condus de o tânără de 22 de ani, din comuna Curtișoara.

În urma impactului care a fost extrem de violent, bărbatul a fost proiectat 25 de metri. Din primele informații, acesta a suferit mai multe leziuni la cap, dar și fracturi la picioare. Totodată, sunt martori care spun că șoferița avea viteză în momentul în care urca cu autoturismul dinspre intersecția de la Catedrală.

Echipaje ale SMURD Slatina și de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au intervenit la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimei, care ulterior a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Îngrijiri medicale a necesitat și conducătoarea auto, care se pare a suferit un atac de panică, aceasta fiind și însărcinată. Ulterior, a fost dusă la aceeași unitate medicală.

În zonă au ajuns și echipaje ale Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina, care au început să facă măsurători pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că nu era băută.

„Astăzi, 2 noiembrie 2022, în jurul orei 08.30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 22 de ani, din comuna Curtișoara, și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto & video: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți