7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Limitatoare de viteză montate de angajații DASIP pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina, după accidentul grav produs la trecerea de pietoni de la Kaufland

- Advertisement -

Gravul accident de circulație produs miercuri dimineață pe bulevardul Nicolae Titulescu, la trecerea de pietoni din apropierea magazinului Kaufland, a determinat autoritățile să ia măsuri, iar joi dimineață, 3 noiembrie, în zonă s-au montat limitatoare de viteză, pe ambele sensuri de mers. Un bărbat de 70 de ani, din municipiul Slatina, care mergea pe lângă o trotinetă electrică, a fost izbit violent chiar pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de o tânără de 22 de ani, din comuna Curtișoara. Bătrânul a suferit politraumatism prin accident, din cauza rănilor grave și a comorbidităților fiind transferat în aceeași zi la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București.

Șeful Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina, comisarul Valentin Duiuleasa, a declarat că limitatoarele nu s-au montat în zonă neapărat că se mergea cu viteză, acestea având și un alt rol.

„Au fost montate limitatoare de vitează pe ambele sensuri de mers. Nu neapărat pentru că se mergea cu viteză, dar acestea au și alt rol, nu doar să limiteze viteza. Viteza în zona trecerilor de pietoni nu este de 50 de kilometri pe oră, cum este în localitate, ci de 30. Mulți șoferi am văzut că nu respectă și am găsit soluția să montăm aceste limitatoare de viteză, ca să-i determinăm să respecte regulile. În ultima perioadă, au mai fost montate limitatoare de viteză și pe strada Carol I (spre fostul Liceu Agricol n.r.), unde s-a constatat că se mergea cu viteză, pentru că am acționat cu radar și am aplicat multe scanțiuni, practic trebuie să prevenim producerea unor accidente rutiere”, a spus șeful polițiștilor rutieri de la Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți