10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 58 de ani, din Brastavățu, înjungiat în abdomen cu un cuțit de concubina mai tânără cu opt ani

- Advertisement -

Ceartă cu urmări grave sâmbătă dimineață, în jurul orei 10:00, între doi concubini din comuna Brastavățu. Un bărbat de 58 de ani a fost înjunghiat în abdomen cu un cuțit de concubina mai tânără cu opt ani decât el. Conflictul a izbucnit între cei doi după câteva discuții contradictorii, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt fiind sesizați despre eveniment prin apelul de urgență 112.

„Am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înțepat cu un obiect ascuțit în zona abdominală, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Brastavățu. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Vișina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Brastavățu, ar fi fost înțepat cu un obiect ascuțit, în zona abdominală, de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate. Bărbatul de 58 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți