15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Deputatul Adrian Chesnoiu: „Am candidat la funcția de prim-vicepreședinte al PSD Caracal cu un singur gând – să continuăm proiectele bune începute”

- Advertisement -

Sala de spectacole a Teatrului Național „Ștefan Iordache” din municipiul Caracal a găzduit vineri seara conferința de alegeri a PSD Caracal, în cadrul căreia social democrații caracaleni au ales să continue împreună proiectele de succes inițiate în anul 2020. Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu a fost candidatul la funcția de prim-vicepreședinte al PSD Caracal, funcție de conducere pe care a și câștigat-o. „Am candidat cu un singur gând: să continuăm proiectele bune începute și să dăm sens viitorului nostru prin păstrarea unității și solidarității”, spune parlamentarul în deschiderea declarației politice făcută în urma alegerilor.

„Alegerile structurilor de conducere ale organizației PSD Caracal au fost sub semnul continuătății și unității. Am candidat la funcția de prim-vicepreședinte al PSD Caracal cu un singur gând: să continuăm proiectele bune începute și să dăm sens viitorului nostru prin păstrarea unității și solidarității. Acordarea încrederii colegilor pentru exercitarea acestei funcții de conducere în organizație mă responsabilizează enorm. Am început acum trei ani împreună cu domnul Ion Doldurea și cu colegii din PSD Caracal, un proiect menit să recâștige încrederea oamenilor în noi, ca lideri! Rezultatele bune și deschiderea cetățenilor față de proiectele noastre este dovada că am convins! Iar reușita este a membrilor noștri!”, a declarat deputatul PSD de Olt.

Adrian Chesnoiu a ținut să-l felicite și pe Ion Doldurea pentru reușita de a fi reales în funcția de președinte al organizației PSD Caracal.

„Felicit realegerea în funcția de președinte a domnului Ion Doldurea. Pentru mine este un factor încurajator că oameni de o calitate morală și profesională de necontestat investesc în organizația noastră. Este pentru fiecare dintre noi o certitudine faptul că preluarea conducerii organizației de către domnia sa, ne-a adus siguranță, ne-a credibilizat ca echipă și ne-a unit. Prin astfel de modele, și la nivel național vom continua să creștem ca partid și ne vom menține ca cea mai puternică forță politică din România. Totodată, felicit toți colegii care au candidat pentru funcții în structurile de conducere ale organizației și, deopotrivă, colegii care prin alegere au stabilit echipa. Organizația PSD Caracal va continua să vină cu proiecte pentru cetățeni și să fie deschisă către toți cei care cu bună credință vor să se implice pentru binele comunității noastre și a oamenilor săi”, a subliniat politicianul social democrat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți