20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Piese de teatru în premieră la ediția a XI-a a Festivalului „Acasă la Eugen Ionescu”

- Advertisement -

Un nou eveniment cultural este gata să înceapă în municipiul Slatina. Între 20 noiembrie și 1 decembrie 2022 este perioada în care va avea loc cea de-a XI-a ediție a Festivalului de teatru „Acasă la Eugen Ionescu”. Organizată de Primăria Slatina, Asociația Culturale Center Inter Art. Centrul Internațional de Artă România și Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, manifestarea se bucură anul acesta și de premiere.

„Spectacole de teatru, actori de primă mână ai scenei românești, premiere teatrale, expoziție de artă plastică și artă fotografică vor fi ingredientele acestui festival dedicat marelui dramaturg cu origini slătinene, Eugen Ionescu. Invitațiile sau, după caz, biletele la spectacolele programate vor fi puse la dispoziția publicului la date și ore care vor fi comunicate în timp util spectatorilor slătineni”, este invitația adresată de George Smarandache, directorul Centrului Cultural Slatina, unul dintre organizatorii evenimentului.

Festivalul de teatru de anul acesta se bucură și de premiere, una dintre piese fiind „Doi spre trei! Monte Carlo ne așteaptă!”, de Lucian Țîrcomnicu, în regia actorului local Remus Iordache. Biletele s-au pus deja în vânzare pentru acest spectacol.

„S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul cu piesa , de Lucian Țîrcomnicu, în regia lui Remus Iordache, cu Remus Iordache, Florentina Mîndreanu, Lucian Țîrcomnicu și Gil Șică. Spectacolul este realizat de Asociația Culturală Iordache Art și se joacă în cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului de teatru <Acasă la Eugen Ionescu>, marți, 22 noiembrie 2022, ora 19:00, la Centrul Cultural Eugen Ionescu.
Biletele se pot achiziționa de luni până vineri, între orele 12:00 – 18:00 de la casieria Centrului Cultural <Eugen Ionescu>, transmit organizatorii.

Printre piesele care se vor mai juca pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina se mai numără „Rude ca nevastă-mea”, „5 acte de dragoste”, „Sunt un orb”, „Eden”, ” Magazinul de bărbați” și „Sarabanda senzaționalului”.

De asemenea, în cadrul evenimentului se va desfășura și o nouă ediție a Festivalului de teatru pentru liceeni „Dialogul AbsurZilor…?, organizat de Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, aflat în subordinea Consiliului Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți