10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei autovehicule implicate într-un accident între Valea Mare și Jitaru. Este anunțată o victimă

- Advertisement -

Traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat joi dimineața, între comuna Valea Mare și satul Jitaru al orașului Scornicești, în urma producerii unui eveniment rutier în jurul orei 10:00. Trei vehicule sunt implicate, fiind anunțată și o victimă.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului. La fel și mai multe echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt.

Sursă foto: Amator

Din primele informații sunt trei autovehicule care s-au izbit violent, respectiv două mașini și o autoutilitară, iar o persoană aflată într-unul din aceste vehicule a fost rănită, necesitând acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, aceasta a refuzat transportul la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care accidentul a avut loc.

„La data de 10 noiembrie, în jurul orei 10:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autovehicule, respectiv o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Tetoiu, județul Vâlcea, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Grecești, județul Dolj. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizațiile de reparație pentru autovehiculele implicate, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Pompierii au acționat și ei la fața locului pentru sablarea carosabilului de resturile rezultate în urma evenimentului rutier.

În jurul orei 11:45, s-a reluat circulația rutieră pe sectorul de drum blocat de pe Drumul Național 65 – European 574, în zona în care s-a produs coliziunea dintre cele trei autovehicule.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți