11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni au donat sânge pentru semenii aflați în suferință

- Advertisement -

Efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au fost prezente vineri, 11 noiembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguină al Județului Olt, pentru a îndeplini o misiune importantă, cu scopul de a completa rezervele sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti. Peste zece jandarmi olteni au luat parte la campania „Donează sânge! Salvează o viață!” și au donat o picatură de viață celor aflați la necaz.

Campania de donare de sânge la care au luat parte oamenii legii este inițiată la nivel național de Biserica Ortodoxă Română, nefiind pentru prima dată când reprezentanții Jandarmeriei Olt au răspuns pozitiv.

„Rămânem fideli acestor acțiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii. Donarea de sânge trebuie să rămână un proiect prioritar, nu doar pentru noi, ci pentru fiecare persoană care poate deveni donator. Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață, iar prin efortul comun putem aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu”, a declarat căpitan Simona Floricel, purtător de cuvânt al IJJ Olt.

Reprezentantul Jandarmeriei a ținut să mulțumească colegilor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă.

„Dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați in suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți”, mai spune căpitanul Floricel.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți