12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ansamblul etnofolcloric Plăieșii și Nicola cântă la deschiderea Târgului de Crăciun din Parcul Tineretului Slatina

- Advertisement -

Parcul Tineretului din municipiul Slatina este și anul acesta gazdă a Târgului de Crăciun, iar acesta se va desfășura în condiții normale după doi ani în care manifestările culturale au lipsit cu desăvârșire din cauza pandemiei COVID. Municipalitatea a pregătit multe surprize slătinenilor, dar și celor care vor să viziteze târgul pe perioada sărbătorilor de iarnă. Marea deschidere a Târgului de Crăciun care va fi pe 1 Decembrie, de Ziua României, la ora 18:00, va culmina cu două concerte extraordinare pe care le vor oferi Ansamblul etnofolcloric Plăieșii, condus de solistul vocal Nicolae Gribincea (foto n.r.), și cântăreața Nicola.

Informația a fost confirmată de Gigi Vîlceleanu, viceprimarul municipiului Slatina, care a adăugat că din Târgul de Crăciun nu vor lipsi nici căsuțele cu produse tradiționale și specifice sărbătorilor de iarnă, în total 30 la număr, care vor fi amplasate pe Aleea Eroilor, dar și în interiorul Parcului Tineretului.

Tot reprezentantul Primăriei a mai spus că manifestările dedicate Zilei Naționale a României vor începe încă de la primele ore ale dimineții, acestea desfășurându-se la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, unde vor fi oferite celor prezenți cocarde și stegulețe tricolore, precum și 2.000 de porții de fasole cu cârnați.

Iar pe lângă concertele din seara zilei de 1 Decembrie, din Târgul de Crăciun, vor fi spectacole cu câte un artist al scenei muzicale românești și în următoarele trei zile, adică de vineri, 2 Decembrie, și până duminică, 4 Decembrie.

Și tot pe 1 Decembrie, municipalitatea slătineană va aprinde și iluminatul festiv de sărbători, montat în ultima perioadă pe principalele artere din urbe, dar și în Parcul Tineretului.

Sursă foto: Nicolae Gribincea (Facebook)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți