10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Descinderi în Slatina într-un dosar de înșelăciune

- Advertisement -

Polițiștii din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat marți dimineață 73 de percheziții, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile mai multor persoane, bănuite de desăvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Descinderile au avut loc în județele Ilfov, Dâmbovița, Dolj, Olt, Gorj și în municipiul București. Doar una singură din cele 73 a fost la noi în județ, potrivit reprezentanților Poliției Olt, aceasta desfășurându-se la o adresă din municipiul Slatina.

În total, vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Suma totală solicitată de persoanele bănuite de comiterea faptelor este de 1.278.608 lei, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei.

Potrivit site-ului G4Media, printre suspecții în dosar se numără și manelistul Dan Armeanca, în timp ce alți maneliști precum Cristi Dules și Dan Bursuc sunt martori.

„Procurorii îi suspectează că ar fi declarat concerte fictive anulate în perioada pandemiei pentru a încasa ajutoare de la stat”, arată G4Media.

Activitățile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Dolj, Gorj și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești, Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți