19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul de 54 de ani, din Cilieni, dispărut pe 16 noiembrie, găsit mort duminică. Era pe islazul comunal, în apropierea Hidrocentralei Rusănești

- Advertisement -

UPDATE: Bărbatul de 54 de ani, din comuna Cilieni, pe care ginerele său l-a dat dispărut vineri, 18 noiembrie, după ce acesta plecase de acasă cu două zile înainte a fost găsit duminică. Din păcate, era mort, aflându-se pe islazul comunal al localității Cilieni, în zona Hidrocentralei Rusănești. Familia este cea care a reușit să dea de el, mai precis fiul acestuia, după ce l-a căutat îndelung în ultimele zile, anunțând oamenii legii, care l-au identificat.

„La data de 20 noiembrie, bărbatul în vârstă de 54 de ani, din comuna Cilieni, județul Olt, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în data de 16 noiembrie și nu a mai revenit, a fost identificat decedat pe izlazul comunal. Trupul acestuia a fost depus la morga Spitalului Orășenesc Corabia în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar pensal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Cilieni, care ar fi plecat de acasă acum două zilei și până acum nu s-a mai întors.

Ginerele acestuia i-a sesizat pe polițiști cu privire la dispariția socrului.

„Vineri, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Corabia au fost sesizați, de un bărbat, din orașul Corabia, cu privire la faptul că, în data de 16 noiembrie, socrul său, Marian Mincu, în vârstă de 54 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele bărbatului dispărut sunt: înălţime – aproximativ 1,75 metri, greutate – aproximativ 65 de kilograme, constituție atletică, păr grizonat, tuns scurt, ochi albaștri, fața ovală, fără semne particulare. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul plecării.

Potrivit unor surse, bărbatul ar mai fi plecat de acasă și cu alte ocazii, însă de fiecare dată a revenit. Însă, niciodată, polițiștii nu au fost sesizați cu privire la disparițiile sale.

Acum, cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea olteanului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți