14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Investiție de 12 milioane lei în orașul Balș, prin Programul „Anghel Saligny”. Se extinde canalizarea în cartierele Vârtina, Româna și Corbeni

- Advertisement -

22 noi contracte de finanțare prin Planul Național de Investiții „Anghel Saligny” au fost semnate joi, 17 noiembrie, de Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, valoare toatală a acestor proiecte fiind de peste 257,5 milioane de lei. Banii vor fi investiți în mai multe obiective cum ar fi modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare și construirea de poduri. Iar dintre cele 22 de contracte, unul vizează și județul Olt.

Este vorba despre proiectul de extindere a canalizării în cartierele Vârtina, Româna și Corbeni din orașul de pe malurile râului Olteț, Balș, valoarea acestuia ridicându-se la 12.000.000 lei. Așadar, bălșenii din aceste zone, după mulți ani în care au avut parte doar de promisiuni, se vor bucura în sfârșit că gospodăriile lor vor fi racordate la sistemul de canalizare al urbei.

Aflat la primul său mandat, primarul Cătălin Rotea s-a implicat activ în ceea ce înseamnă investiții la nivelul orașului Balș care, de la o zi la alta, a început să își schimbe înfățișarea.

Cele 22 de proiecte semnate joi de ministrul Dezvoltării se alătură celorlalte 75 de contracte semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți