12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru răniți în urma unui impact violent dintre două autoturisme. Evenimentul s-a produs pe DJ 546, între Brebeni și Coteana

- Advertisement -

Patru persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina în urma unui accident de circulație produs duminică, în jurul orei 11:10, pe Drumul Județean 546, între localitățile Brebeni și Coteana. La scurt timp, din nefericire, una dintre acestea a decedat. În eveniment au fost implicate două autoturisme care s-au izbit în plin, pentru cercetări la fața locului, în urma unui apel la numărul de urgență 112 deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, unul condus de o femeie, în vârstă de 32 de ani, iar celălalt de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt. În urma evenimentului rutier, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la spital, unul dintre cei patru răniți, respectiv soțul femeii, în vârstă de 35 de ani, tot din municipiul Slatina, a încetat din viață, toate eforturile făcute de cadrele medicale de a-l salva fiind în zadar.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului rutier ar fi șoferița care nu a adaptat viteza la condițiile meteo, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului autoturismului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu mașina condusă de slătinean.

Ambii conducători auto au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți