28.1 C
Slatina
vineri,29 septembrie,2023

Ultimele Articole

Angajații Prysmian Group, recompensați de conducerea fabricii cu 2.700 de lei, în acțiuni

- Advertisement -

Prysmian Group, lider mondial în sectorul sistemelor de cabluri de energie și telecomunicații și cu fabrici și pe platforma industrială a municipiului Slatina, lansează, BE IN, o acțiune inovativă de recompensare a angajaților, prin împărțirea profitului în acțiuni ale companiei, ce vizează peste 25.000 de angajați ai companiei din 35 de țări. După ce a fost aprobat cu o foarte mare majoritate în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, Planul va fi implementat în următorii trei ani și prevede alocarea a maximum 3.000.000 de acțiuni. În România, Prysmian își reafirmă angajamentul pentru toți lucrătorii fabricilor sale, acordând un bonus de aproximativ 2.700 de lei, în acțiuni, pentru a lupta împotriva circumstanțelor economice extraordinare din 2022 și al nivelului inflației înregistrat în țară.

„Pentru a-și consolida și mai mult planul de lungă durată și devotamentul față de forța de muncă din România, în cadrul programului de pionierat BE IN, acești angajați au posibilitatea de a primi un bonus de fidelitate de aceeași sumă enumerată mai sus în acțiuni dacă angajatul păstrează acțiunile timp de 12 luni. Mai mult, obiectivul principal al planului este de a împărtăși crearea de valoare pe care Grupul o va putea genera în următorii ani cu o bază mare de angajați, reprezentată în principal de muncitori calificați. Planul are, de asemenea, ambiția de a consolida angajamentul și sentimentul de apartenență al angajaților Grupului, promovând participarea lor stabilă la capitalul social al Companiei”, arată reprezentanții fabricii Prysmian printr-un comunicat de presă.

„Suntem alături de angajații noștri din fabrică și le înțelegem nevoile fiecăruia dintre ei. Pentru aceasta am decis acordarea acestor bonusuri sub formă de acțiuni, fapt care implică practic muncitorii în activitatea companiei noastre. Mai mult, dacă aceste acțiuni vor fi păstrate și nu vor fi răscumpărate în termen de 12 luni, valoarea acestora se va dubla prin intermediul bonusului de loialitate. Ne dorim ca angajații noștri să fie parte din cultura companiei și astfel să generăm împreună valoarea adăugată a companiei noastre”, a declarat Giampaolo Verrati, Director HR al Prysmian România, citat de reprezentanții societății.

Acest plan de distribuire a acțiunilor către angajați este conceput pentru a aduce beneficii suplimentare în mod specific lucrătorilor din fabrică prin dezvoltarea creării de valoare, atenuarea inflației și consolidarea remunerației variabile printr-un angajament sporit și investiții în performanța companiei, au mai subliniat reprezentanții fabricii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți