Bărbat din Scornicești, dispărut din Spitalul Slatina, unde primea îngrijiri medicale în urma unei lovituri la cap

UPDATE: În cursul nopții de miercuri spre joi, bărbatul a fost identificat în municipiul Slatina. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din orașul Scornicești, care în cursul serii de miercuri a plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla pentru investigații medicale după ce s-ar fi lovit la cap, și până acum nu s-a întors.

Fiul său a fost cel care i-a sesizat pe polițiști cu privire la dispariția acestuia.

„La data de 23 noiembrie, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17:30, tatăl său, Florea Băcică, în vârstă de 67 de ani, ar fi plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla pentru investigații, și nu a mai revenit”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime – aproximativ 1,75 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni lungi, de culoare neagră, pantofi sport de culoare maro, iar pe cap purta o căciulă neagră cu o inscripție albă în zona centrală.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului din Scornicești sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<