17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Blocurile turn și FA 13 AG din zona Aleea Lalelelor din Slatina, fără apă joi. Se trece la rețeaua nouă de alimentare cu apă

- Advertisement -
Compania de Apă Olt transmite că serviciul de alimentare cu apă va fi oprit joi, 24 noiembrie, în intervalul orar 09:00 – 13:00, în zona Aleea Lalelelor – blocurile FA 13, GA 15 (strada Libertății), GA 12, GA 13, GA 15 (strada Primăverii), GA 27 și GA 28. Potrivit reprezentanților principalului operator regional din județul Olt, specializat în domeniile captare, tratare și distribuție apă potabilă și colectarea, epurarea și evacuarea apelor uzate, slătinenii din aceste blocuri nu vor avea apă la robinet din cauza faptului că se face trecerea pe rețeaua nouă de alimentare cu apă. 
„Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Compania de Apă Olt, Sediul Secundar Slatina execută lucrări de branșare la rețeaua nouă de alimentare cu apă, pentru aceste blocuri, urmând ca, în perioada următoare, să se facă o oprire generală a sistemului de alimentare cu apă, pentru ca toate blocurile din zonă să treacă pe rețeaua nouă”, spune CAO.
Reprezentanții Companiei de Apă Olt au reabilitat rețelele de alimentare cu apă din toată zona, investiție realizată din fonduri proprii, și fac precizarea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în zona blocurilor turn, inclusiv FA 13 AG, pot să apară modificări ale turbidității apei.
sursă foto: Arhivă (lucrări ale echipelor CAO în municipiul Slatina)
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți