19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ce planuri are Marius Oprescu, președintele PSD Olt, pentru următorul mandat

- Advertisement -

Marius Opresecu, președintele Consiliului Județean Olt, a fost reales săptămâna aceasta președinte al Partidului Social Democrat Olt, aflându-se la al doilea mandat. Realegerea sa în funcție a fost făcută la Casa de Cultură a Tineretului Slatina, în prezența a aproximativ 500 de delegați social democrați olteni, dar și a lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, Paul Stănescu, senator de Olt, secretar general al PSD și vicepreședinte al Senatului, precum și mare parte a echipei de miniștri PSD-iști. Iar pentru următorul mandat de patru ani, ca președinte al PSD, Oprescu are planuri mari, pe primul loc fiind câștigarea celor patru tururi de alegeri de peste doi ani.

„În primul rând, realegerea mea mă obligă la niște lucruri atât politice, cât și administrative. Cele politice ar fi destul de simple, câștigarea alegerilor, toate alegerile din 2024. Cele administrative sunt mai ample și înseamnă ca oamenii pe care noi îi avem, pe care îi susținem și care vor câștiga din nou alegerile, să facă o serie de lucruri în interesul comunităților, astfel încât să putem privi spre viitor, așa cum spune și laitmotivul acestui nou mandat, că oamenii vor avea încredere în noi și ne vor alege în continuare pentru ceea ce facem. Nu putem avansa procente cu doi ani de zile înainte de alegeri, cu siguranță încercăm să câștigăm alegerile, cu siguranță, fără a fi lipsiți de modestie, le vom câștiga, dar procente… vom vedea, nu depinde doar de noi, depinde și de un trend național. O bună administrație publică locală, un bun management politic local depinde și de ceea ce se întâmplă și la nivel național, cum conducerea centrală a partidului construiește politica și în funcție de asta lucrurile se mai schimbă, nu doar din punct de vedere local”, a declarat Marius Oprescu.

Întrebat de jurnaliști dacă în anul 2024 va pleca la București sau rămâne în continuare în administrația publică locală, președintele PSD Olt a răspuns: „Poate sunt și puțin superstițios, nu mi-a plăcut niciodată să-mi fac proiecte personale cu doi ani înainte, este cam devreme. Să ajungem la momentul respectiv și vom vedea exact ce va fi”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți