13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

CJ Olt a alocat pentru colindători 320.000 lei, suma fiind dublă faţă de anul trecut

- Advertisement -

Consiliul Judeţean (CJ) Olt a dublat anul acesta faţă de anul trecut fondurile alocate achiziţiei de daruri pentru colindători şi persoanele aflate în centrele de ocrotire socială, de la 160.000 lei, la 320.000 lei, potrivit unei hotărâri aprobate joi de consilierii judeţeni.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Marius Oprescu, a arătat că mărirea sumei pentru darurile destinate colindătorilor a fost necesară pentru a nu mai refuza colindători cum se întâmpla în anii precedenţi.

„Am prins această sumă, care este mai mare decât de obicei şi sperăm ca de data aceasta să nu mai refuzăm niciun colindător, pentru că în fiecare an se face o listă, iar atunci când terminăm cadourile trebuie să ne oprim. Sperăm ca anul acesta, pe lângă cadourile pe care le cumpărăm pentru copii şi vârstnicii care sunt în centrele Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, şi restul colindătorilor care veneau, să putem să satisfacem toate cerinţele şi să nu refuzăm pe nimeni”, a explicat Marius Oprescu.

Grupurile de colindători sunt aşteptate la sediul CJ Olt în luna decembrie.

Vor primi daruri toţi copiii din centrele de plasament, căsuţele de tip familial şi alte tipuri de servicii sociale, persoanele adulte, vârstnice şi cu handicap din centrele de îngrijire din cadrul DGASPC, precum şi grupurile organizate de copii care vor colinda la sediul CJ.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți