Incendiu la bucătăria unui restaurant dintr-un complex comercial din Timişoara. Nicio persoană rănită

Echipaje ale ISU Timiş au intervenit şi au lichidat, sâmbătă seara, un incendiu care a avut loc în complexul comercial Iulius Town din Timişoara, după ce a fost sesizată o degajare de fum.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că degajarea de fum a avut loc în apropierea unui restaurant şi că nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

„Nu s-a impus evacuarea persoanelor din complexul comercial. Incendiul (din tubulatura de evacuare a gazelor de la bucătăria unui restaurant) a fost lichidat, iar pompierii lucrează pentru înlăturarea efectelor negative asupra instalaţiilor şi construcţiilor. Personalul şi clienţii aflaţi în restaurant şi în spaţiile administrative alăturate s-au autoevacuat fără probleme. Nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale”, a transmis Elena Megherea.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 22 de pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD.

sursa: Agerpres.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<