13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț îi invită pe slătineni la evenimentele organizate de Primărie de Ziua Națională a României

- Advertisement -

Primăria Slatinei a pregătit multe surprize de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, pentru locuitorii municipiului, dar și alți cetățeni care vin să viziteze urbea în această zi. Pe lângă manifestările dedicate Marii Uniri, care a avut loc în urmă cu 104 ani, la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 1918, din dimineața zilei de joi care se vor desfășura în zona statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza, de la care nu va lipsi parada militară, primarul Emil Moț îi invită pe aceștia și la tradiționala iahnie de fasole și câte un pahar de vin fiert. În total, municipalitatea a pregătit 2.000 de porții și tot atâte stegulețe tricolore și cocarde.

Iar seara, Primăria Slatina a pregătit alte manifestări dedicate Zilei României. De această dată, acțiunile se mută în Parcul Tineretului, unde se deschide Târgul de Crăciun și se va aprinde iluminatul festiv. 30 de căsuțe cu bunătăți specifice sărbătorilor de iarnă au fost amplasate în interiorul parcului, dar și în apropiere, pe Aleea Eroilor. Seara se va încheia cu două concerte extraordinare oferite de Ansamblul etnofolcloric „Plăieșii” și îndrăgita artistă pop Nicola.

„Dragi locuitori ai municipiului Slatina, vă așteptăm în seara de 1 Decembrie, cu începere de la ora 18:00 în Parcul Tineretului pentru a da startul sărbătorilor de iarnă prin deschiderea Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv de iarnă. De asemenea, acest moment va fi marcat și de un spectacol deosebit, în aceeași locație, care va începe la ora 18:15 și va dura aproximativ două ore. Vă așteptăm cu drag, să ne bucurăm împreună de luna sărbătorilor de iarnă!”, a declarat edilul Emil Moț.

Târgul de Crăciun va funcționa până la data de 27 decembrie, când este sărbătoarea Sfântului Ștefan, iar în fiecare seară vor fi spectacole, inclusiv de colinde, cu artiști locali, dar și cu îndrăgiți interpreți de muzică ușoară și populară românească.

După Târgul de Crăciun, municipalitatea mai organizează un eveniment în Parcul Tineretului și anume Revelion 2023, însă numele celor care vor fi în concert nu au fost deocamdată făcute publice.

VIDEO

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți