14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Blocurile din orașul Drăgănești Olt, reabilitate energetic printr-un proiect prin PNRR. Investiția se ridică la peste 23,5 milioane lei

- Advertisement -

Blocurile de locuit din orașul Drăgănești Olt se vor reabilita termic în perioada următoare printr-un proiect derulat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, finanțarea fiind nerambursabilă. Contractul a fost semnat marți, 29 noiembrie, de Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, fiind printre cele 139 de noi contracte cu finanțare prin PNRR semnate în această zi. Costurile pentru investiția ce se va realiza în orașul păstorit de primarul liberal Marian Viorel Tudorică (FOTO), a cărui valoare se ridică la peste 23,5 milioane lei, cu TVA, sunt suportate în proporție de 100% prin acest program.  

„Administrația locală a reușit să atragă aproape 20 milioane lei prin PNRR (fără TVA n.r.) pentru realizarea unui proiect important menit să vină în întâmpinarea nevoilor locuitorilor din această zonă administrativă, prin creașterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe. Este vorba despre reabilitarea energetică a unor clădiri de locuit pentru care primăria orașului a elaborat și depus un proiect de finanțare prin PNRR în cadrul componenței C5 – Valul Renovării, Operațiunea A3.1.”, au transmis reprezentanții Filialei Olt a Partidului Național Liberal printr-un comunicat de presă.

„Proiectul se pliază în special pe actuala conjunctură în care criza energetică afectează financiar populația consumatoare, în special în lunile de iarnă”, a declarat edilul liberal Tudorică, citat de PNL Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți