11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Ce program au casieriile CAO în minivacanța de 1 Decembrie. Echipele de intervenție sunt la datorie

- Advertisement -

Intrăm în minivacanța de 1 Decembrie, iar Compania de Apă Olt, la fel ca și alte instituții din județ, au program special în zilele ce urmează. Dacă pe 30 noiembrie și 1 Decembrie, casieriile CAO sunt deschise vineri, 2 decembrie, urmând ca în zilele de 3 și 4 decembrie acestea să fie din nou închise. Însă, la fel ca și în alte zile declarate libere prin lege, echipele de intervenție ale companiei vor fi la datorie.

„Casieriile Companiei de Apă funcționează după următorul program în perioada
30 noiembrie – 4 decembrie 2022: miercuri, 30 noiembrie, și joi, 1 Decembrie, toate casieriile sunt închise. Vineri, 2 decembrie, toate casieriile sunt deschise, program: 8:00 – 16:30, iar sâmbătă, 3 decembrie, și duminică, 4 decembrie, toate casieriile sunt închise. Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare au la dispoziție, pentru plata facturilor, aplicația CAOmobile!”, se precizează într-un comunicat remis de CAO.

Sursa citată mai arată că instituția asigură, ca întotdeauna, permanența și echipele de interventie sunt pregătite să rezolve problemele care apar în sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Pentru sesizări și reclamații, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat- 0249.423.419.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți