6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concurs de tir între polițiștii olteni, de Ziua Națională a României

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au organizat și desfășurat, cu ocazia zilei de 1 Decembrie 2022, campionatul de tir.

Competiția de tir s-a desfășurat marți, 29 noiembrie, și a urmărit ca, în procesul de pregătire a personalului, instrucția tragerii să constituie o disciplină de bază, care să vizeze formarea și perfecționarea deprinderilor necesare îndeplinirii în bune condiții a ședințelor de tragere, formarea calităților morale și de luptă, pentru îndeplinirea cu randament sporit a sarcinilor și misiunilor încredințate.

Poligonul de tragere al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina a fost loc de desfășurare a campionatului, fiind organizat de către Serviciul de Pregătire Profesională, în colaborare cu Asociația Sportivă „Dinamo” Slatina.

„În cadrul concursului au fost executate ședințe de tragere individuală, dar și pe echipe, cu armamentul din dotare, la ținta piept cu cercuri, de la distanțe de 20 și 25 de metri, și au avut ca scop dezvoltarea deprinderilor trăgătorilor pentru executarea unui foc precis, în condiții de stres simultan (fizic și psihic)”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ.

La finalul concursului, primii trei clasați la proba individuală au primit medalii și diplome, iar la proba pe echipe au primit cupe și diplome, ceilalți concurenți fiind și aceștia premiați cu diplome. La fiecare dintre probe, potrivit unor surse din Poliție, primul loc a fost ocupat de mascați din Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți