17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

FOTO & VIDEO. Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii” și artista pop Nicola au făcut spectacol la deschiderea Târgului de Crăciun din Slatina. S-a aprins și iluminatul festiv

- Advertisement -

Târgul de Crăciun din Parcul Tineretului Slatina a fost deschis în seara zilei de joi, 1 Decembrie, în prezența a câteva mii de slătineni, dar și a autorităților locale, în fruntea cărora au fost primarul Emil Moț, dar și cei doi viceprimari Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet. Alături de cei trei băieți ai săi, Alexandru, David și Sebastian, edilul a fost cel care a apăsat simbolic butonul cu ajutorul căruia s-au aprins și miile de ghirlande luminoase din parc, precum și cele de pe principalele artere ale urbei. Iar Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii”, condus de solistul vocal Nicolae Gribincea, și artista de muzică pop Nicola, au încins atmosfera, spectacolele acestora făcându-i pe oamenii din public să danseze pe piesele lor cunoscute. Prezentator a fost nimeni altul decât Andrei Ștefănescu din trupa de muzică ușoară „Alb Negru”.

„Au fost doi ani, în care am fost năpăstuiţi de pandemie. Acum, după această perioadă, vreau cu toţi slătinenii noştri să începem o lună superbă, minunată, în Târgul de Crăciun. În fiecare zi, vom avea program artistic pentru dumneavoastră. Avem Târgul de Crăciun, avem Parcul şi vă aşteptăm, în fiecare zi, cu drag”, a declarat edilul Moț imediat după ce a aprins iluminatul de sărbători.

Atmosfera a fost una de poveste pe tot parcursul serii, mai ales că peste Slatina au căzut de Ziua Națională a României și prima ninsoare.

Din Parcul Tineretului Slatina nu lipsesc nici căsuțele cu bunătăți de sărbători, 30 la număr, care au fost montate pentru comercianți în interiorul zonei de agrement, dar și pe Aleea Eroilor din imediata apropiere. Iar copiii au și ei pregătite surprize, patinoarul artificial urmând a fi inaugurat în zilele următoare, elevii de la unitățile slătinene urmând să aibă acces gratuit, între orele 13:00 – 15:00, începând de luni, 5 Decembrie, aceștia putând să se dea și într-un carusel și un trenuleț.

După ce au fost aprinse și instalațiile multicolore, majoritatea noi în parcul de lângă gară, miile de oameni prezente la deschiderea Târgului de Crăciun nu au existat să-și facă fotografii printre acestea.

Surprizele municipalității nu se opresc aici, până pe 27 Decembrie pe scena de lângă Parcul Tineretului urmând să urce artiști locali, dar și îndrăgiți interpreți de muzică ușoară și populară românească consacrați.

De asemenea, în Noaptea dintre Ani se va organiza și Revelion 2023.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți