14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD Stănescu, mesaj de 1 Decembrie: „Este un moment solemn când toți liderii politici sunt datori să lase la o parte adversitățile, orgoliile și interesele politice mărunte”

- Advertisement -

Sunt 104 ani de când s-a înfăptuit Marea Unire de la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 1918, iar cu această ocazia majoritatea politicienilor olteni au transmis mesaje pentru români care sărbătoresc Ziua Națională. Printre ei s-a numărat și Paul Stănescu, senator de Olt și secretar general PSD, care a spus că Ziua României reprezintă sărbătoarea unității și a mândriei de a fi român, însă a ținut să declare și că „este un moment solemn când toți liderii politici sunt datori să lase la o parte adversitățile, orgoliile și interesele politice mărunte”.

„Ziua Națională reprezintă sărbătoarea unității și a mândriei de a fi român. Astăzi cinstim faptele eroice ale înaintașilor noștri, cei care au unit neamul românesc sub un singur steag, și reflectăm cu toții la datoria pe care o avem de a lăsa copiilor noștri o țară prosperă și sigură. Este un moment solemn când toți liderii politici sunt datori să lase la o parte adversitățile, orgoliile și interesele politice mărunte pentru a găsi rațiunea, dialogul și soluțiile cele mai eficiente care să-i ajute pe români să depășească această perioadă grea”, a declarat Stănescu.

Parlamentarul PSD de Olt a adăugat și că pentru el și colegii săi din PSD 1 Decembrie este o nouă ocazie să ne gândim cum putem să-i sprijinim în continuare pe cei care au cea mai mare nevoie.

„Fiindcă a iubi România înseamnă, în fapt, a folosi fiecare ceas și orice resursă posibilă pentru a-i ajuta pe români! Indiferent dacă sunt tineri sau bătrâni, indiferent dacă trăiesc în țară sau în diaspora, indiferent dacă muncesc ca agricultori ori lucrează în companii private, sunt funcționari, antreprenori sau pensionari, românii trebuie să se simtă respectați, susținuți și apărați. Am speranța că vom găsi și în viitor soluții de sprijin pentru România. Le doresc tuturor românilor să aibă o zi de adevărată sărbătoare alături de cei dragi! La mulți ani, România!”, a subliniat senatorul Paul Stănescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți