10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un șofer de 24 de ani, din Deveselu, a murit într-un accident produs în localitatea doljeană Leu

- Advertisement -

Grav accident de circulație miercuri noaptea, în jurul orei 23:18, produs pe Drumul Național 6, în comuna doljeană Leu. Un tânăr de 24 de ani, din comuna olteană Deveselu, și-a pierdut viața în urma evenimentului rutier, acesta răsturnându-se pe carosabil cu autoturismul pe care îl conducea după ce a izbit violent un cap de pod.

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr de 24 de ani, din comuna Deveselu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Zănoaga, din comuna Leu, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Potrivit unor surse, se pare că șoferul mașinii nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a volanului, a părăsit drumul și a intrat în capul de pod, din impact răsturnându-se și rămânând pe plafon.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți