13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Accident între un TIR și o mașină, în apropierea comunei Brebeni

- Advertisement -

Un accident de circulație, soldat din fericire doar cu pagube materiale, s-a produs vineri, în jurul orei 10:15, pe Drumul Județean 546, în afara comunei Brebeni. Un TIR și o mașină au fost implicate în eveniment, pentru cercetări la fața locului deplasându-se, în urma unui apel la 112, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Corbeni, județul Argeș, și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizațiile de reparație pentru autovehiculele implicate în eveniment.

Șoferul TIR-ului a primit o amendă de 870 lei și pentru două luni a rămas fără permisul auto.

„Conducătorul ansamblului de vehicule a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 870 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 60 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile”, a adăugat reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți