12.3 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cum a văzut primarul Slatinei manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie. Emil Moț, amfitrion al evenimentelor din Parcul Tineretului

- Advertisement -

„A fost o zi de poveste!”. Asta declară Emil Moț, primarul municipiului Slatina, după ce a petrecut ziua de 1 Decembrie, Ziua României, din nou alături de mii de slătineni, având în vedere că evenimentele dedicate Marii Uniri au fost restricționate în ultimii doi ani din cauza pandemiei COVID. După sărbătorirea împlinirii a 104 ani de la Marea Unire înfăptuită la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 1918, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Slatina, edilul a fost alături și de oamenii ce au participat la aprinderea iluminatului festiv și deschiderea Târgului de Crăciun.

Atmosfera a fost una frumoasă cu concerte oferite publicului de Ansamblul etnofolcloric „Plăieșii”, condus de solistului vocal Nicolae Gribincea, și artista de muzică pop Nicola, iar peisajul a fost feeric având în vedere că în prima zi de iarnă au căzut și primii fulgi de nea.

„Ne-am adunat, cu mic, cu mare, pentru marea sărbătoare, Ziua Națională a României. Am omagiat cum se cuvine Marea Unire, moment istoric ce ne-a adus din nou împreună. Spre seară, în Parcul Tineretului, am readus în inimile oamenilor bucuria sărbătorilor de iarnă. Iluminatul festiv a îmbrăcat orașul în haine strălucitoare de basm. Atmosfera de poveste a fost întregită de apariția primilor fulgi de nea din acest an, semn că sărbătorile acestea vor fi, în orașul nostru, unele ce merită să fie trăite la intensitate maximă. ️Vă mulțumesc că ați fost prezenți într-un număr atât de mare la deschiderea Târgului de Crăciun! Până pe 27 decembrie, vă aștept în fiecare zi, în Parcul Tineretului, pentru a ne bucura de colinde și spectacole de neuitat, de mirosul de turtă dulce și de mireasma vinului fiert cu scorțișoară și mere coapte”, a spus primarul Slatinei.

În curând, după aprinderea iluminatului de sărbători și deschiderea Târgului de Crăciun, aici va funcționa și patinoarul artificial, dar și căsuța unde Moș Crăciun se va întâlni cu prichindeii care îi vor spune ce cadouri își doresc să primească.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți