14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din comuna Băbiciu, autorul unui accident mortal în Dolj. A lovit cu autoturismul un pieton

- Advertisement -

Un tânăr de 21 de ani, din comuna olteană Băbiciu, este cercetat penal pentru ucidere din culpă, după ce sâmbătă, în jurul orei 16:30, a provocat un accident mortal pe Drumul Național 6 – European 70, în comuna Leu, din județul Dolj.

Olteanul a lovit în plin un pieton din localitate, care în urma impactului nu a mai putut fi salvat.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au efectuat cercetări la fața locului, iar în urma acestora s-a constatat că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Băbiciu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în comuna Leu, ar fi suprins și accidentat un bărbat de 45 de ani, din localitate, în calitate de pieton, care s-ar fi angajat în traversarea drumului. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Potrivit unor surse, bărbatul din Leu s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului, moment în care a fost acroșat de autoturismul condus de șoferul din Băbiciu.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de oamenii legii pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți