Aproape 1.500 de carduri de sănătate duplicat mai au de ridicat oltenii de la CAS

Casa de Asigurări de Sănătate Olt anunță că, începând cu data de 15 septembrie 2022, cardurile naționale de sănătate duplicat nu se mai distribuie la domiciliul asiguratului, ci se ridică de la sediul casei de asigurări de sănătate. Potrivit datelor centralizate, din cele peste 1.700 de carduri duplicat predate Casei de Asigurări de Sănătate Olt, au fost ridicate de către asigurați 250 de carduri duplicat. Astfel, la ora actuală mai sunt de ridicat alte aproximativ 1.500 de carduri de sănătate duplicat.

Oltenii asigurați care au depus la CAS Olt cererea pentru eliberarea unui card duplicat între 24 februarie – 31 august anul acesta sunt cei care trebuie să se prezinte la sediul instituției pentru a intra în posesia acestuia.

„Asigurații care au depus la CAS Olt cerere pentru eliberarea cardului național de sănătate duplicat în perioada 24 februarie – 31 august 2022, trebuie să se prezinte la sediul casei de asigurări de sănătate pentru a intra în posesia cardului duplicat. Întrucât nu au fost tipărite toate cardurile duplicat silicitate in perioada februarie august, pentru a veni în sprijinul asiguraților și a evita deplasarea la sediul instituției a asiguraților pentru care nu s-a tipărit cardul duplicat, CAS Olt pune la dispoziția asiguraților  un număr de telefon (0372.756.690), un număr de whatsaap (0728.328.348) și o adresă de email (evidenta_asig@casot.ro) unde se pot interesa dacă le-a fost tipărit cardul”, au transmis reprezentanții CAS Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<