Senatorul Voiculescu, mesaj înainte de ziua în care se decide aderarea țării la Spațiul Schengen: „România își joacă ultima carte”

Liviu Voiculescu, senator și președinte al Filialei Olt a Partidului Național Liberal, a ținut să vină înainte cu o zi înainte de Consiliul JAI de la Bruxelles în care se va decide aderarea la Spațiul Schengen cu un mesaj clar și concis: „România își joacă ultima carte”.

Asta în contextul în care Austria rămâne în continuare singura țară care se opune aderării noastre la Schengen.

„Toți oficialii și europarlamentarii români au o singură misiune: aceea de a transmite Austriei, singura țară care se opune aderării noastre la Schengen, mesajul tuturor românilor. Acela că merităm! Că ni se cuvine să fim situați pe același palier cu toate celelalte state membre. Pentru că România și-a respectat angajamentele și a îndeplinit toate condițiile necesare în domeniile cu relevanță pentru aderare pentru ca cetățenii ei să se poată bucura de libertatea de mișcare între frontiere. Și că este inadmisibil, ipocrit și, de ce nu, interpretabil faptul că Austria, o țară cu o multitudine de beneficii produse de relațiile economice actuale cu România, să adopte fără o justificare temeinică o atitudine vădit discriminatorie față de un stat partener”, a declarat liderul liberalilor olteni.

Senatorul Voiculescu a ținut să mai spună că până mâine mai este o noapte, care poate fi un sfetnic bun pentru oficialii austrieci.

„Și îmi exprim convingerea că, pentru oficialii austrieci, noaptea care vine va fi un sfetnic bun, iar România va putea face mâine primii săi pași în Spațiul Schengen”, a subliniat parlamentarul liberal de Olt.

Un comentariu la „Senatorul Voiculescu, mesaj înainte de ziua în care se decide aderarea țării la Spațiul Schengen: „România își joacă ultima carte”

  • Pana acum ati tacut, lasilor!!
    Nu va este rusine de poporul roman, care va plateste regeste, sa-l tradati pana in ultima clipa?
    Ar merita sa fiti bagati, TOTI POLITICIENII DE DOI LEI, la tocat….lemne!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<