19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Elevi din Franța, vizită la Stația de Epurare Slatina a Companiei de Apă Olt

- Advertisement -

Stația de Epurare Slatina a Companiei de Apă Olt se poate considera inclusă pe lista obiectivelor turistice din județul Olt, având în vedere că joi, 8 decembrie, s-a bucurat de o vizită internațională a mai multor elevi veniți tocmai din Franța.

„Un grup de elevi francezi care se află, zilele aceastea, în municipiul Slatina a vizitat și Stația de Epurare, cea mai tehnologizată stație de epurare din județul Olt și printre cele mai moderne din România”, au transmis reprezentanții CAO.

Sursa citată mai arată că acțiunea a făcut parte din Proiectul Erasmus+ Ka229 „Let’s make Europe live together/Ensemble faisons vivre l’Europe”, desfășurat de două unități de învățământ partenere, Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina și Liceul „Denis Diderot” din Langres.

Echipa CAO le-a prezentat elevilor veniți tocmai din Franța care este întregul proces de epurare și tratare a apelor uzate.

„Aceștia au fost interesați și de biogazul și nămolul rezultate, pentru ca ei studiază și sunt implicați în numeroase proiecte de ecologie, energie verde și protecția mediului. Le mulțumim pentru vizită și sperăm că le-am oferit informații interesante, că au învățat lucruri noi, de care își vor aminti cu drag, peste ani, atunci când vor privi fotografiile și selfi-urile făcute pe pasarela care trece peste bazinele de aerare, de la Stația de Epurare Slatina”, au mai declarat reprezentanții companiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți