12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a răsturnat cu autoutilitara în sensul giratoriu de la intrarea în Balș dinspre Craiova. Din fericire șoferul nu a fost rănit

- Advertisement -

Un ilfovean de 64 de ani a fost implicat vineri dimineața, în jurul orei 08:00, într-un accident de circulație produs pe Drumul Național 65 – European 574. Acesta s-a răsturnat cu autoutilitara, ce era încărcată cu suc, pe care o conducea, în sensul giratoriu de la intrarea în orașul Balș dinspre Craiova, la legătura cu Drumul Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești. Din fericire, conducătorul auto nu a fost rănit, însă au rezultat pagube materiale.

Evenimentul rutier a fost anunțat prin apelul de urgență 112, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicată o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din orașul Voluntari, județul Ilfov. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, șoferul, care mergea spre Craiova, le-ar fi spus oamenilor legii că ar fi ațipit la volan, motov pentru care în sensul giratoriu de la ieșirea din Balș s-a răsturnat.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a accidentului, fiind eliberată autorizația de reparație pentru autoutilitara implicată în eveniment. De asemenea, bărbatul de 64 de ani a fost amendat cu 290 de lei și două puncte de penalizare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți