15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni au confiscat peste 100 de kilograme de articole pirotehnice. Împreună cu mascații au descins la locuința unui tânăr din Iancu Jianu

- Advertisement -

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au pus în aplicare sâmbătă dimineața un mandat de efectuare a unei percheziții domiciliare, în comuna Iancu Jianu, pentru documentarea activității infracționale a unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. La descinderea desfășurată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt s-au găsit  peste 100 de kilograme de obiecte pirotehnice.

Mai exact tânărul din Iancu Jianu deținea acasă peste 1.200 de obiecte pirotehnice, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

„Cu ocazia activităților desfășurate, poliţiştii au descoperit 1.236 de obiecte cu conținut pirotehnic, de diferite categorii, ce cântăresc aproximativ 110 kilograme și valorează aproximativ 4.000 de lei”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător decuvânt al IPJ Olt.

Întreaga cantitate a fost ridicată de polițiștii și mascații olteni pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluția legală prin unitatea de parchet competentă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți