7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un autoturism, la Cezieni. Era întins pe mijlocul drumului

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave sâmbătă seară, în jurul orei 18:30, pe strada Radu cel Mare din comuna Cezieni. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost acroșat mortal de un autoturism, evenimentul rutier fiind sesizat prin apelul de urgență 112, la fața locului deplasându-se, pentru cercetări, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Caracal, și un pieton, respectiv un bărbat de 46 de ani, din comuna Grădinile. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Din primele date, se pare că pietonul a fost lovit de mașină în timp ce era întins pe mijlocul părții carosabile.

Conducătorul auto a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți