12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la Dăbuleni, provocat de un tânăr de 23 de ani, din Ianca. Nu avea permis și era băut bine

- Advertisement -

Accident de circulație grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:00, pe Drumul Național 54 A, în afara localității doljene Dăbuleni. Un tânăr de 23 de ani, din comuna olteană Ianca, se afla la volanul unui autoturism care a părăsit drumul și a intrat într-un pom, un pasager din vehicul fiind rănit și necesitând acordarea primului ajutor.

Inițial, șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, care de pe raza comunei Ianca au fost nevoiți să îl urmărească patru kilometri.

„În noaptea de 10 spre 11 decembrie, ora 01:00, polițiștii Poliției orașului Dăbuleni au fost sesizați de către polițiști ai Serviciului Rutier Olt cu privire la faptul că, pe DN 54 A, în afara localității Dăbuleni, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 23 de ani, din comuna Ianca, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 54 A, în localitatea Ianca, nu ar fi oprit la semnalul de oprire al polițiștilor olteni, fiind urmărit aproximativ 4 kilometri, până în orașul Dăbuleni. Aici, la intrarea pe strada Săliștea, din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului, un tânăr de 19 ani, tot din comuna Ianca, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Poliției Dolj.

Oamenii legii au constatat că șoferul era băut bine și nici nu poseda permis auto.

„Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,33 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere”, a adăugat reprezentantul Inspectoratului de Poliției Județean Dolj.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți