13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără din Dolj, depistată cu articole pirotehnice în trafic, la Dobrosloveni. Deținea ilegal 20 de artificii cu o sută de focuri fiecare

- Advertisement -

O tânără din Dolj este cercetată penal după ce sâmbătă noaptea, în jurul orei 23:00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus și ai Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, în timp ce desfășurau activități specifice în cadrul planului de acțiune „Foc de artificii”, au oprit pentru control, pe Drumul Județean 642, în comuna Dobrosloveni, autoturismul condus de aceasta, în care au găsit mai multe artificii de câte o sută de focuri fiecare.

Oamenii legii au constatat că tânăra, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, le deținea ilegal.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânără transporta 20 de articole pirotehnice a câte 100 de focuri fiecare, din categoria F2, ce sunt interzise la deținere, comercializare și folosire. Obiectele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Totodată, oamenii legii au întocmit pe numele tinerei dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți