10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alegeri în Liga Aleșilor Locali. Senatorul liberal Liviu Voiculescu: „Acționăm în echipă și atragem fonduri naționale și europene, pentru dezvoltarea fiecărei localități”. Luminița Popescu, un nou mandat de președinte la OFL

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator și președinde al Organizației Olt a Partidului Național Liberal, a participat la sfârșit de săptămână la două evenimente importante ce au avut loc în cadrul filialei. S-au desfășurat alegeri în Liga Aleșilor Locali, dar și în Organizația Femeilor Liberale Olt. Dacă la Liga Aleșilor Locali a fost președinte liberalul Nicolae Cărămizaru, primarul comunei Morunglav, la Organizația Femeilor Liberale (OFL) a fost realeasă în funcția de președinte Luminița Popescu.

Parlamentarul PNL Olt a ținut să precizeze că în calitatea sa de președinte al organizației s-a implicat și o va face în continuare în sprijinirea proiectelor locale derulate de edilii liberali. „Acționăm în echipă și atragem atât fonduri naționale, cât și fonduri europene, pentru dezvoltarea fiecărei localități”, a declarat Voiculescu.

„Vineri, am fost alături de cei aproape 400 de aleși locali din județul Olt, pentru a sublinia că m-am implicat și mă voi implica în continuare în sprijinirea proiectelor locale, în calitate de președinte al PNL Olt. Le-am mulțumit aleșilor locali și funcționarilor din administrația locală pentru dăruirea cu care s-au implicat în realizarea proiectelor pentru dezvoltarea comunităților. Acționăm în echipă și atragem atât fonduri naționale, cât și fonduri europene, pentru dezvoltarea fiecărei localități. Aleșii locali sunt importanți pentru că ei sunt în prima linie a rezolvării problemelor cetățenilor, de aici trebuie să vină ideile, soluțiile, proiectele, pentru îmbunătățirea vieților cetățenilor din comunitățile pe care le reprezentăm. Le-am mulțumit colegilor mei din administrația locală pentru că au administrat foarte bine comunitățile pe care le reprezintă, într-o perioadă grea, dominată de pandemie, război și criza prețurilor. Din păcate, comunitățile noastre, la fel ca multe altele din România, nu au încă resursele necesare, pentru a-și duce la îndeplinire toate obiectivele, dar am demonstrat nu de puține ori că din puțin am făcut mult. Primarii PNL sunt exemple de bune practici în județul Olt în ceea ce înseamnă o administrație eficientă, dedicată intereselor cetățenilor. Îl felicit pe primarul Nicolae Carămizaru pentru alegerea în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali Olt și urez succes noului birou județean din care fac parte primari, viceprimari, consilieri județeni și locali”, a spus liberalul Liviu Voiculescu.

Tot în acest sfârșit de săptămână au fost și alegerile pentru conducerea Organizației Femeilor Liberale Olt, în urma cărora a fost reales președinte Luminița Popescu. De asemenea, președintele PNL Olt și-a luat „angajamentul de a promova mai multe femei pe listele de alegeri locale și parlamentare”.

„Cu această ocazie, am afirmat public angajamentul de a promova mai multe femei pe listele de alegeri locale și parlamentare, susținând aprobarea inițiativei legislative care este acum în Camera Deputaților, după ce a trecut de Senat, care prevede o cotă de gen pentru o mai justă reprezentare a celor două sexe. Cotele de gen și meritocrația nu se exclud reciproc, iar această soluție este doar un mijloc pentru promovarea respectului și a echității de gen în politica românească. Le doresc mult succes colegelor mele din noul birou județean și o felicit pe Luminița Popescu, secretar de stat la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse, pentru un nou mandat de președinte al OFL Olt. Am avut plăcerea de a avea alături de noi, secretarul general al OFL, Daniela Nicolescu, și vicepreședintele regional OFL, Mihaela Jianu, cărora le mulțumesc pt prezența. Mult succes în activitatea politică stimate doamne și domnișoare și am garanția că echilibrul și implicarea dumneavoastră vor fi un ajutor substanțial pentru filiala Olt a Partidului Național Liberal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți